Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.03.26

Aloé vera használata belsöleg

RÁKGYÓGYSZER
Hozzávalók: fél vagy egy kilogramm virágméz, két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera, három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka Elkészítés: Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük, amíg krémsze...rű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe, és tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten is tárolhatjuk. Naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg belőle, legalább negyedórával a főétkezések előtt.

Egy kúra tíz napig tart. Utána célszerű orvoshoz fordulni, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor. A teljes gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség.

http://hu.netlog.com/go/explore/videos/videoid=hu-1675495

Videó szerint:

Frier Romano Zago a brazil örökség kezdte el használni ezt a receptet, míg ő szolgált Betlehemben. Használja néhány, a legjobb hozzávalókat természet kínál: Aloe vera, nyers mézet, vodka vagy más szeszes ital.

A recept:

1 nagy aloe levél. Vegye ki a tövis oldalán a levél.
2 csésze mézet.
3 evőkanál vodka, a whisky és egyéb szeszes ital.

Tedd a turmixgépben, majd tárolja, mint a sötét üveg a hűtőszekrényben. Vegyünk egy evőkanál naponta étkezés előtt, míg a böjt tart. Ezt a tíz napot.  Akkor egy szünetet tíz napig. Ez a rák megelőzésében protokollt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csikos7@aapt.net.au

EMILIA CSIKOS, 2013.04.14 00:18

1 vagy 1/2kg méz? Mindegy?-dupla is annyi mint a fele?
Mekkora levelek? Több féle aloevera van.

Re: csikos7@aapt.net.au

Marika, 2014.01.01 13:00

Kedves csikos7@aapt.net.au!

Recept írja:
"két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera". Ha csak kicsi levelű van, a levél mennyiség aránya megegyezik a nagyéval. Mivel az Aloé nagyon keserű, az ízlés dolga a méz adagolása.

Én megcsináltam! Immunerősítőként egy 10 napos kúrát. Hála az Úrnak rákbeteg nem vagyok, de mivel sok aloe vera kaktuszom van, ezért fogyasztom és használom.

Re: csikos7@aapt.net.au

Mona, 2015.10.14 12:21

350 g levél kell hozzá, fél kg méz, és 40 ml égetett szesz.

mona333@freemail.hu

Mona, 2015.10.14 12:20

Az eredeti recept Aloe Arborescens növényből készült Zago atya után, A gyógynövények királynője című könyvben részletesen leír minden tudnivalót. A hozzá való levél 350g kell, hogy legyen, nem darabszámra van megadva. Nem mindegy az elkészítés, és a növény kora is számít. Az eredeti recept gyógyítja a rákot, de Mo-on szinte alig kapni ilyen növényt, nem is ismerik. 10 éve foglalkozom ezzel....és rák ellen is teszteltem. Az Aloe Arborescens növény kéteszer olyan nagy hatóanyag tartalmú, mint az Aloe Vera, de kevésbé gazdaságos, így nem terjedt el ipari mértékben. Keress meg facen, küldök tájékoztató anyagot Molnar Mona